Vad är VIP?

VIP är en betaltjänst för er spelare som vill ta del av det där lilla extra som våra spelläggare har med noggrannhet analyserat och tagit fram.

Hur köper jag ett speltips?


Klicka på registrera dig och fyll i dina uppgifter, därefter kommer du att hitta veckans aktuella spel. Du ser enbart odds, insats, spelläggare och tid för varje enskild spel. För att låsa upp spelet behöver du först klicka på spelet och sedan på köp. Tiden som tickar ner visar hur lång tid det är kvar för att köpa spelet och den är inställd på att inaktiveras 10 minuter innan avspark. Alla dina köpta spel hittar du under fliken ”mina spel”.

Vad är coins?


Coins är en valuta som du använder dig av när du köper våra speltips. Varje coin motsvara 1 krona och dessa fyller du på genom att klicka på den gröna plusknappen, välj summa och swisha så kommer ditt konto automatiskt fyllas på med lika många coins.

Hur mycket kostar ett speltips?


Ett speltips kostar 29 coins vilket motsvarar 29 kr.

Vad händer om ett spel blir inställd?


Om matchen blir inställd och du har redan köpt speltipset så kommer ditt konto bli krediterad för den summan inom 24 h.

Kommer vi att använda oss av Units?


Ja, vi kommer att använda oss av en unitskara mellan 1-5 units. Du kan läsa mer om units HÄR.
Tänk på att oddset kanske inte alltid stämmer in på vad som står på omslaget då oddsen ändras hela tiden.

Vilka spelbolag kommer vi att använda oss av?


Vi kommer ha 3 olika spelbolag att välja mellan och detta för att vi ska kunna få ett större spelutbud men också för att plocka fram dem högsta oddsen på respektive bolag. Dem 3 spelbolagen vi har valt att spela hos och som vi tycker komplettera varandra på ett bra sätt är Bet365, Unibet och Betsson.
/
/profil