Vad är VIP?

VIP är en betaltjänst för livebetting som vi håller i en Telegram-grupp där vi har haft väldigt goda resultat. Vår målsättning har alltid varit att gå plus i slutet av varje period och detta är något vi i princip alltid lyckats med. Konceptet går ut på att vi hittar rätt match till rätt värde och sedan rekommenderar en satsning för er mellan 1-5 units som speglar just de spelets värde.

När startar vi, hur länge och vad innehåller ett VIP paket?


Ett paket innehåller totalt 80 löpande speltips under pågående matcher och 8 kuponger som är fördelade på alla lördagar och söndagar för just den månaden. Det blir exakt 10 livepsel och 1 kupong varje lördag och likadant på söndag. Vi startar alltid första lördagen på månaden och avslutar paketet efter månadens sista helg. Rekommenderar att man är med från start men det är självklart inte obligatoriskt, vill man hoppa in mitt i månaden så är man givetvis välkommen att göra det.

Vilken kommunikationsmedel och spelbolag kommer vi att använda oss av?


Vi använder oss av Telegram som kommunikationsmedel vilket har varit fantastiskt bra då ingen missar några notisar och alla våra speltips lägger vi via Bet365.

Vad kostar det för att vara med i VIP?


Det kostar 250 kr för en hel månad och detta betalar man genom Swish.

Finns det någon möjlighet att delta gratis?


Du har möjlighet att delta gratis, men kravet för det är att man skapar ett nytt konto hos någon av våra samarbetspartners som ni hittar på sidan och gör en insättning på minst 250 kr, detta får du självklart verifiera genom screenshots på din bekräftade registrering och insättning. För att komma till det alternativet väljer du Registrera → Ange din mail → sedan får du välja mellan att betala med Swish eller registrera hos partners; välj då registrera hos partners och följer instruktionerna som finns där.

Hur har det gått hittills?


Sedan starten augusti 2017 har det gått spikrakt uppåt och inkasserat över 900 units. En väldigt hög siffra eftersom våra insatser är mellan 1-5 units och all resultat redovisas vid omgångens slut.
/