Vad är VIP?

VIP är en betaltjänst för er spelare som vill ta del av det där lilla extra som våra spelläggare har med noggrannhet analyserat och tagit fram.

Hur köper jag ett speltips?


Klicka på registrera dig och fyll i dina uppgifter, därefter kommer du att hitta veckans aktuella spel. Du ser enbart odds, insats, spelbolag, spelläggare, tid för varje enskild spel och om spelet är singel/dubbel/trippel. För att låsa upp speltipset behöver du först klicka på de spelet du vill låsa upp och klicka sedan på köp. Tiden som tickar ner visar hur lång tid det är kvar för att köpa spelet och den är inställd på att inaktiveras 10 minuter innan avspark. Alla dina köpta spel hittar du under fliken ”mina spel”.

Vad är coins?


Coins är en valuta som du använder dig av när du köper våra speltips. Varje coin motsvara 1 krona och dessa fyller du på genom att klicka på den gröna plusknappen, välj summa och swisha in så kommer ditt konto automatiskt fyllas på med lika många coins.

Hur mycket kostar ett speltips?


Ett speltips kostar 39 coins vilket motsvarar 39 kr.

Vad händer om ett spel blir inställd?


Om matchen blir inställd och du har redan köpt speltipset kommer ditt konto automatsikt bli krediterad för den summan inom 24 h.

Kommer vi att använda oss av Units?


Ja, vi kommer att använda oss av en unitskara mellan 1-5 units. Du kan läsa mer om units HÄR.
Tänk på att oddset kanske inte alltid stämmer in på vad som står på omslaget då oddsen ändras hela tiden.

Vilka spelbolag använder vi oss av?


Vi kommer inte begränsa oss för ett specifikt spelbolag eftersom man kan hitta bra spel på olika spelbolag och får därmed ett större utbud att jobba med, men riktlinjen är att vi spelar där vi får högst odds. Ni kommer att se vilket spelbolag som är vald på varje enskild speltips innan ni gör ett köp. Här hittar du alla spelbolag som vi använder oss av --> Spelbolag.
/
/profil